TIDLIGERE KULD

Gæstebog anno 2008 og frem

PLEASE WRITE A NOTE - AND MAYBE A PICTURE?

Skrevet af Anette L. Larsen, d. 05-03-2009

Hej Karin, fin side med de smukke hunde.

Anette.

Skrevet af Susanne Bjerre, d. 08-02-2009

...efter at have mistet Nanna i december, har jeg hver eneste dag søgt på nettet efter en ny Weimaran, voksen eller unghund tæve. Er det virkelig så svært at finde? Hilsen Susanne

Skrevet af Jens, d. 23-01-2009

Hej Karin

Skal du snart have hvalpe igen?
Ja jeg mener selvfølgelig hunden haha
Ellers går det godt?
Jeg syntes der er lidt længe imellem du får skrevet på dagbogen.

mvh Jens

Skrevet af ulla harbo, d. 01-01-2009

Hej Karin.
Tak for din hilsen i min gæstebog.
Jeg har snust lidt rundt i din gæstebog, som jeg bestemt må sige, du kan være stolt af - God og informativ. Held og lykke i fremtiden

Skrevet af Bjørn Grønvall, d. 26-12-2008

Glædelig Jul fra Indi og Familien i Ringsted!

Skrevet af Annemarie, d. 23-12-2008

Synes lige i skulle have en lille julehilsen med på vejen... Yoda nyder godt af at Indi bor lige ved siden af os, vi mødes i skoven et par gange om ugen og det nyder de bare... Håber at vi kommer til at se lidt mere til dig i det nye år... Hils omkring dig... Mange juleknus herfra..... Godt nytår

Skrevet af Bettina , d. 22-12-2008

Kære Karin og AM samt de 4 grå eminencer, selvfølgelig!

Vi håber I får en dejlig jul og et godt nytår, vi glæder os til vi ses!
I Ejby står den på jagt, både på marken og i stuen (hvor det er Isaac, der bliver jagtet).

Mange jule og nytårs-hilsner fra Ole, Bettina, Nanna og Isaac

Skrevet af Peter Poulsen, d. 21-12-2008

Hej Karin og Anne-Marie i ønskes en glædelig jul og et godt nytår Håber alt er vel.Håber vi ses i det nye år. Jeg skal have en ny hofte den venstre er slidt op, så jeg hjåber ikke jeg skal vente alt forlænge.Bliver der ingen træning på mark næste år?
Hilsen Flika Else Britta Peter

Skrevet af Linda, d. 15-12-2008

He he, kan vist se vi bliver nødt til at stille Indi op ude i haven, så vi kan få nogle flotte billeder af den nye avlshan Indi på siden.. ;o) Ti hi..
Resultatet på hofterne blev jo som bekendt A! Ja, man er lidt stolte i øjeblikket...

Knus fra Linda

Ps. Indi har forresten været inviteret med på Jagt i Vallø, hvor han og Bjørn blev rost ekstremt for godt hundearbejde under jagten.

Pps. Indi havde forleden stand for fasan i skoven hjemme ved os. Yoda var med og fik lov at gå frem til Indi i standen. (Vi er nemlig begyndt at arbejde seriøst med sekundering og distraheringer for tiden) Kæft om Yoda ikke gik op og overtog hans stand. Men det var ok, for han respekterede det fint og holdt sin egen stand. Dvs. Yoda startede med at sekundere Indi og Indi sluttede af med at sekundere Yoda. Åh, hvor er det dog dejligt at have stående hunde!!!

Skrevet af Ania, d. 05-12-2008

Hello,
I enjoyed staying on Your site, You're doing a great job with Your hunting weims, I like a lot the direction of Hot Shoots breeding.
All the best for the future!
Ania and Fenomena weims Team :)

Skrevet af Susanne, d. 03-12-2008

Hej igen. Nanna fik fjernet en kræftknudei mælkekirtlerne i juli, lige efter jeg havde mistet min 14 år gamle Kleiner Münsterländer Freja. Operationen gik godt, hun blev hurtig frisk igen. Vi havde håbet på at få 1-2 år mere med hende.
Det jeg er såked af er at Nanna ikke har haft det så godt de første 3 1/2 år ved hendes tidligere ejer. Det tog os lang tid at få en rolig og glad hund ud af hende. Hun havde så meget hun bar rundt på af oplevelser.Hun havde det skønnest sind. Hun lod altid andre hunde komme først, fandt sig i alt, så vi måtte bekytte hende. Hun efterlader et KÆMPE tomrum.
Hun blev indlagt lørdag morgen med vejrtrækningsproblemer, og kom hjem mandag eftermiddag med en massse medicin. Lægerne vidste ikke om det var infektion i lymfeknuderne i lungerne eller om det var metastaseri lungerne. De forsøgte derfor med en masse medicin for at slå evt. infektion ned. Det blev dog kun værre, og tirsdag aften måtte min søn og jeg afsted med hende igen. Hendes blodprøver var dårlige og hendes nyre var ved at blive ødelagt, så de anbefalede at gøre hendes lidelser slut.
Men hvor er det svært at undvære netop hende.Hun havde netop fortjent at få lidt flere gode år. Jeg kigger nu efter en ny Weimaraner , gerne unghund,men der er vist ikke noget p.t.

Skrevet af Hej Susanne, d. 02-12-2008

Det gør mig rigtig ondt at høre.
Det er en hård tid at komme igennem - uanset grunden.

Knus fra Karin

Skrevet af Linda, d. 02-12-2008

Hej Susanne

Hvor er det dog trist at høre. Sidder lige her igang med hjemmearbejde alt for sent om aftenen og måtte lige tjekke Karins hjemmeside...og så kan man så lige følge den lille korte historie om Nanna. Man bliver helt nysgerrig efter at høre hvad hun fejlede..?

Jeg føler virkelig med jer, selvom jeg ikke kender jer og jeg håber I hurtigt finder jer et nyt familiemedlem i stedet for Nanna.

Jeg er ret overbevist om at I ikke ville være i tvivl, hvis jeres hund kom fra Karin. Søde Karin glemmer man ikke bare sådan lige! ;O) Men hendes hunde kan i hvert fald anbefales! ;o)

Tanker fra Linda og hundemøz fra Indi...

Skrevet af Susanne Bjerre, d. 02-12-2008

Nanna er død iaften 18:30.
Hun er den dejligste hund jeg har haft, så synd hunkun blev 10 år, og vi kun nåede at have hende de 7 år. Vi er knuste over tabet, hun efterlader et KÆMPE tomrum!
Jeg kigger nu efter ben ny Weimaraner, gerne en voksen eller unghund.

Skrevet af Susanne Bjerre, d. 02-12-2008

Hej Susan. Er du Nannas opdrætter fra Næstvedområdet?
Vi hentede hende da hun var 3 år hos dig, da den tidligere ejer ikke magtede hende. Vi har haft nogle skønne dejlige år med hende, vi elsker hende utroligt højt, selvom hun ikke kunne finde ud af det med jagt. Ja nu er hun hun syg og vi er utrolig kede af det. Hun har været på dyrehospital fra lørdag morgen til mandag eftermiddag. Nu ligger hun i sofaen og sover med sin dyne.Hun får en masse medicin, men frygter at hun ikke bliver bedre. Det er bare så forfærdeligt , at det lige er hende. Hun er den kærligste og godmodigste hun man kan tænke sig.

Glædelig jul

Nyeste kommentarer

23.10 | 03:37

Hejsa Mads Der går minimum et år. Men du er velkommen til at...

22.10 | 09:05

Hvornår forventes der hvalpe?

14.05 | 16:46

Hej Karin Kan vi være heldig at blive skrevet op til en hvalp hos dig? V...

12.03 | 20:04

Kære Karin Du skulle vel ikke snart have hvalpe? Jeg vil meget gerne s...